Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg
06 - 36 40 26 30

Ontspanningsmassage

Het woord zegt genoeg: ontspanning in de meest pure vorm. Elke gespannen spier wordt weer zacht gemaakt. Rustgevende omgeving en een olie met kalmerende extracten doen de rest. Feel, enjoy & relax…

 

 

 

Sportmassage

Voor iedereen die van stevig masseren houdt. Deze massage noemen wij ook wel klachtgericht masseren, daar waar wij “knopen” tegenkomen of een slechte doorbloeding, besteden wij extra veel aandacht. 

 

 

Zwangerschapsmassage

In verwachting…een heerlijke periode is aangebroken. Maar door de lichamelijke veranderingen kan de zwangerschap soms samengaan met lichamelijke ongemakken. Denk hierbij aan rug- en bekkenklachten, vocht vasthouden en kramp. Gun jezelf daarom regelmatig een heerlijke massage van rug, armen en benen. Ontspannend, vochtafdrijvend en rugklachten kunnen afnemen. Een weldaad voor moeder en baby!

 

Hotstone massage

Heerlijk ontspannen met de hotstone massage in combinatie met warme olie. Wij gebruiken naast de warme stenen ook onze handen voor extra ontspanning.

 

Anti stress arrangement

Deze massage is uitstekend om het zenuwstelsel even rust te geven. Het vertraagt de hartslag en zorgt ervoor dat de ademhaling langzamer wordt. Het maakt strakke spieren weer soepel en helpt om te ontspannen. Het vermindert de hoeveelheid cortisol die het lichaam uitstoot. Behandeling bestaat uit: massage van hoofd, achterzijde lichaam, armen, handen, voeten. Hotstone achterzijde lichaam. Totale ontspanning dus.