Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg
06 - 36 40 26 30

Gelieve contact met ons op te nemen, mocht u verhinderd zijn. Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak, daarna wordt 25 euroin rekening gebracht.

 

Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg.

 

Inleiding

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg. Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg is een massagepraktijk. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg, neem dan gerust contact op!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06 36 40 26 30

Zuidwenk 82e

3751 CG  Bunschoten-Spakenburg

Licentie: 455127

KvK: 57524955

 

Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Sandra van Hattem.

 

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg. Deze worden hieronder toegelicht.

Contactformulier

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam,  e-mailadres, en bericht.

Telefonisch contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg via de telefoon, dan wel messenger, whatsapp, SMS. Je geeft de nodige informatie zelf af, zoals jouw naam en telefoonnummer, met als doel het maken van een reservering.

Analytics

De website van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Facturatie

Wanneer jij een rekening van Massage Bunschoten Spakenburg wenst, dan heb ik voor het opmaken van een rekening de volgende gegevens nodig; voor en achternaam, bedrijfsnaam, adres, BTW nummer.

 

Ontvangers

De gegevens die Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Yourhosting

De e-mail van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg wordt gehost bij Yourhosting. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van YourHosting.

 

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden maximaal twee jaar bewaard.

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Facturatie

Wanneer Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg jou een rekening stuurt, dan blijven deze gegevens voor administratieve doeleinden voor 7 jaar opgeslagen.

 

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

Jouw rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg

Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

Plichten

Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Massagepraktijk Bunschoten Spakenburg te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06 36 40 26 30

Zuidwenk 82e

3751 CG  Bunschoten-Spakenburg

Licentie: 455127

KvK: 57524955